Følgeordning

Følgeordning er en ordning der blev lavet for 3 år siden. Det kom sig af at flere familier ikke kunne nå de tidlige tider. Det første år var der ikke så mange tilmeldt, men sidste år var der virkelig mange der gjorde brug af ordningen. Det glæder mig at give lidt luft i hverdagen og så hygger børnene sig hel vildt med det. Tilbudet gælder hold 6, 10, 11 og 13. 

Danseskolen tilbyder en fast følgeordning hvor eleven bliver hentet fra skole/ fritidsordning og følges trygt og sikkert til dans.

For denne ydelse pålægges der 50 kr. i det månedlige kontigent.

Hvad indebærer følgeordning?

Eleven bliver hentet af en fast hente pige/dreng og fulgt til danseskolen. Forældre får kontakt oplysninger og har ansvar for at give besked ved sygdom, ferie eller lign. Hente pige/dreng skal give besked til forældre skulle hun/han blive forhindret. Hente pige/dreng bliver nøje udvalgt af mig,jeg vælger kun store elever fra danseskolen, som går på samme skole som den elev der bliver tilmeldt følgeordningen. Det skal siges at følge pige/drengen ikke er barnepige og at eleven derfor skal kunne færdes i trafikken.

Hvilke skoler er tilmeldt følgeordningen?

Præstemosen, Holmegården, Esajas, Hvidovre privat, Gungehus og Risbjerg (her kræver det dog at eleven kan cykle hele vejen) Går dit barn på en anden skole, så tøv ikke med at spørge om følgeordning herfra.

Hvordan tilmelder man sig?

Man tilmelder sig ved at sende en mail til danseskolen på Info@jazzogmotion.dk og fortælle hvilke hold det drejer sig om og hvilke skole der skal hentes fra.